Ledige stillinger

Business & operations internship

Bergen

Healthy Eats

Healthy EATS er et nyoppstartet food-tech selskap og er en destinasjon for sunn, bærekraftig og skandinavisk fast food. Vårt unike Healthy fast food konsept bygger på effektivitet, kvalitet og bærekraft. Effektivitet ved at maten serveres uten ventetid gjennom vår teknologi, kvalitet ved at det er dagsfersk mat fra lokale leverandører i Norge og bærekraftig da vi har kuttet rødt kjøtt og kun benytter miljøvennlig emballasje.

Vi endrer måten sunn mat serveres, kjøpes og leveres på, gjennom en alt-i-ett-løsning av teknologi, bærekraft og distribusjon. Healthy EATS gjør valget for sunn mat raskere og enklere, og etterlater kunden med et godt måltid, bedre samvittighet og mer tid. Ved å bruke en ny teknologisk løsning som gjør tilgangen på sunn og bærekraftig fast food: raskere, enklere og bedre.

Stillingsbeskrivelse

Healthy EATS tilbyr internships til engasjerte studenter i Bergen som ønsker en smakebit på hvordan det er å jobbe i en startup! Hos oss får du muligheten til å sette teorien du lærer i studiene inn i praksis pluss mye, mye mer!

HEALTHY EATS lanserer Norges råeste SUNN FAST FOOD konsept i Oslo. I den forbindelse søker vi to praktikanter i Bergen som kan jobbe med alt ifra å planlegge pop-ups, salg, merkevarebygging til å signere nye lokasjoner.

Healthy EATS er et nyoppstartet food-tech selskap
og er en destinasjon for sunn, bærekraftig og skandinavisk fast food. Ved å ta i bruk ny teknologi gjør Healthy EATS tilgangen på sunn og bærekraftig fast food enklere, raskere og bedre. Dette gjennom Healthy EATS Food Walls og Trust-shops, som vil bli tilgjengelig på flyplasser, kjøpesentre, arbeidsplasser og hoteller i hele Norge. Healthy EATS mottok nylig 1,1 million kr fra Norges forskningsråd og fra Innovasjon Norge for å bedre folkehelsen og kutte utslipp innen matbransjen.

Rakett starten for selskapet i Bergen skal fortsette med ekspansjon til Oslo og i den forbindelse søker vi deg som vil være med på reisen ved siden av studiene!

I denne stillingen vil du være ansvarlig for å gi kunden en unik opplevelse, la de teste Healthy EATS produkter og bli kjent med vår merkevare. Du vil bistå kunden med kjøp og spørsmål de måtte ha, samt jobbe aktivt med å forstå kunden og kundens reise fra nysgjerrighet, forståelse og til potensielt kjøp. I kombinasjon med dette vil du jobbe med salg, sosiale medier og branding av Healthy EATS.


Vi søker deg som:

  • Er en ildsjel for bærekraft, som ikke er redd for å ta i et tak, med egen drivkraft til å ta Healthy EATS videre
  • Er en god historieforteller som evner å skape engasjement
  • Trives å jobbe med salg, markedsføring, sosiale medier og selvstendig arbeid
  • Er ikke redd for nye utfordringer

Vi tror du vil trives veldig godt i denne stillingen om du positiv, utadvendt og glad i å prate med mange forskjellige mennesker i løpet av en dag.

Vi tilbyr:

  • Muligheten til du å være med i ekspansjonsfasen til en start-up, og oppleve hands on hvordan det er å etablere et nytt selskap
  • God onboarding og opplæring for å sikre at du får gjort ditt beste på jobb
  • Muligheten til å være med å skape Healthy EATS retailopplevelse
  • Å bli en del av Healthy EATS, et ungt og dynamisk team med store ambisjoner
  • Muligheten til å jobbe med produkter med mål om å bedre folkehelsen i Norge
  • Et fantastisk arbeidsmiljø som byr på motivasjon og glede

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Ta kontakt