21.2.22

Veien mot en grønnere arbeidshverdag - Polardrikk og Healthy EATS inngår samarbeid

Polardrikk AS støtter “lokale helter” og ønsker å bidra til nærmiljøet. Selskapet ser verdien og anser det som svært viktig å være positivt tilstede i lokalsamfunnet og de oppfordrer alle sine samarbeidspartnere og kunder til det samme. Dette gjelder også støtte av nyskapning i lokalmiljøet og derfor har nå Polardrikk inngått et samarbeid med det nyoppstartede hurtigmat selskapet, Healthy EATS.

Polardrikk har helt siden oppstart i Eidsvåg i 2007 etablert en stor kundebase i Norge. Denne kundebasen skal Polardrikk benytte for å hjelpe Healthy EATS med å vokse på Vestlandet. Healthy EATS har i sitt første driftsåret gått fra 1 til 14 lokasjoner og bygget en solid merkevare. Selskapene skal nå sammen komplimentere hverandre for å styrke hverandre sine satsninger.

De to Bergensbaserte bedriftene deler mye av de samme verdiene, spesielt under bærekraft og lokal tilhørighet. Begge er svært opptatt av å levere kvalitetsprodukter som med minst mulig fotavtrykk. Polardrikk gjør dette ved å blant annet samarbeide med kaffeleverandører som handler kaffe hos bærekraftige kaffebønder, slik at deres kunder kan drikke kvalitetskaffe med god samvittighet. Healthy EATS bruker også mange lokale bønder og leverandører for å sikre bærekraftige råvarer av kvalitet og har kuttet alt form for rødt kjøtt.

Synergier

Undersøkelser viser at det å ha mat- og drikketilbud tilgjengelig på arbeidsplassen bidrar til økt trivsel, produktivitet og samtidig fremmer god helse. Begge selskaper tilbyr løsninger som er åpent hele døgnet, og er derfor et godt alternativ for arbeidsplasser hvor ansatte jobber mye overtid.

Vi er begge svært opptatt av å levere kvalitetsprodukter med minimalt fotavtrykk til våre kunder. Fremover vil det derfor være mulig å få levert både våre Trust Shops og kaffemaskiner fra Polardrikk AS. Høres dette interessant ut? Ta kontakt på info@healthyeats.no for en uforpliktende samtale.