Bærekraft

Arbeidet for bærekraft ligger i blodet vårt. Da Healthy EATS startet var bærekraft en av grunnpilarene som måtte, og fortsatt må være på plass for å drive bedriften fremover. Vi målretter mot å ta bærekraftige beslutninger som vil vare lenger enn vi vil, er bedre for deg og bedre for planeten. Med hjerte for å bevare naturen og våre omgivelser ønsker vi å kutte klimagassutslipp innen matvarebransjen, samtidig som vi streber etter å bedre folkehelsen. Derfor har vi implementert ulike tiltak som du kan lese mer om her.

Lokale leverandører

les mer
FLIP
Maten vi serverer skal lages av de beste råvarene. Vi jobber derfor kontinuerlig med å få tak i naturlige, friske og ferske råvarer fra leverandører vi stoler på. Idag får vi mange av råvarene våre fra Norske gårder og jobber kontinuerlig med å øke denne andelen. Blant annet får vi all vår grønnkål fra Huseby gård, beter fra Hasle gård og rødkål fra Rosnes gård.

FNs Bærekraftsmål

les mer
FLIP
Healthy EATS gjør det enklere å spise sunnere i en travel hverdag. Slik at du kan velge å spise både sunt, bærekraftig og godt selv om du er på farten. Vi fokuserer på bærekraftsmål 3, 12 og 13. Vi ønsker å sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, samtidig som vi sikrer ansvarlig produksjon. I tillegg ønsker vi å bidra til noe som er større enn oss selv, og det er å ta vare på verden med å gjennomføre tiltak for å stoppe klimaendringene.
FLIP
Hver bowl er utformet slik at den skal gi akkurat nok næring til å mette en mage, for å henholdsvis unngå overflødig matrester. Vi prøver etter beste evne å produsere den mengden bowls vi estimerer til å bli solgt den dagen, slik at ingen mat går til spille. Vi kaster aldri mat, og dersom det (uheldigvis) blir noen til overs, blir disse gitt til lokale veldedige organisasjoner, som Frelsesarmeen eller Strax-huset!

Matsvinn

les mer

Klimamerking

les mer
FLIP
Vi samarbeider med Klimato for å klimamerke alle våre egenproduserte produkter. Alle våre bowls er og vil også i fremtiden være klimavennlig med et karbonavtrykk på under 0,5 kg CO2. På denne måten sikrer vi at du kan spise bærekraftig mat med god samvittighet. Alle tilleggsproduktene som vi tilbyr i våre Trust Shops og Food Walls er nøye utvalgt for å møte våre mål på både klima, næringsinnhold og emballasje.