Om oss

Healthy EATS

Et sunt og næringsrikt kosthold gir økt livskvalitet og et lengre liv. Healthy EATS gjør det enklere å spise sunnere i en travel hverdag. Slik at du kan velge å spise både sunt, bærekraftig og godt selv om du er på farten. Våre ferske bowls lages på morgenen med kvalitetsvarer fra leverandører vi stoler på. Det er sånn vi sikrer at maten er så næringsrik og fersk som den kan bli.

Du kan når som helst stikke innom våre Food Walls og ta med deg et godt måltid, helt uten kø og ventetid. Healthy EATS ønsker å gjøre valget for sunn mat raskere og enklere, og etterlate deg med et godt måltid, bedre samvittighet og mer tid. Bedre for deg og bedre for planeten.

Norges første Food Wall

I november 2020 åpnet vi Norges første Food Wall på Bergen Storsenter. Tilbudet har blitt tatt svært godt i mot blant folket. Healthy EATS planlegger derfor å åpne mange flere lokasjoner i Norge i 2022.

Hvor ønsker du at neste Food-wall skal være?
Send inn ditt forslag under kontakt oss og vær med i trekningen av gratis mat i én måned! På forhånd, tusen takk for ditt bidrag. Vi tar kontakt med deg dersom du vinner.

Vår matfilosofi

Healthy EATS ble startet med et ønske om å gjøre sunn og bærekraftig mat tilgjengelig for alle. Dette innebærer at maten vi serverer skal lages av de beste råvarene. Derfor jobber vi kontinuerlig for å få tak i naturlige og friske råvarer fra leverandører vi stoler på.

Idag får vi mange av råvarene våre fra Norske gårder og jobber kontinuerlig med å øke denne andelen. Blant annet får vi all vår grønnkål fra Huseby gård, beter fra Hasle gård og rødkål fra Rosnes gård.

Healthy Eats

Bli kjent med våre ansatte

Vi ser for oss en hverdag hvor du kan spise både sunt, bærekraftig og godt selv om du er på farten.
Bedre for deg og bedre for planeten.
Vilde Regine Tellnes
CEO & co-founder

Vilde Regine har satt Healthy EATS sin misjon til å gjøre sunn og bærekraftig mat tilgjengelig for alle. Hun er utdannet samfunnsøkonom, men hentet sin inspirasjonen til å starte Healthy EATS i alt i fra sin erfaring fra Silicon Valley, til sine reiser til over 100 forskjellige land.

vilde@healthyeats.no
Arve
CFO & co-founder

Arve startet Healthy EATS med et ønske om å gjøre det enklere for den norske befolkningen å spise sunt, selv når man er på farten. Arve har bakgrunn fra master i Finans ved Norges Handelshøyskole og har erfaring fra matverden fra Frankrike til Canada.

arve@healthyeats.no
Anniken
CMO/ Markedssjef

Anniken har selv sett et problem i den norske fast food bransjen - at det ikke finnes sunne alternativer. Nå er hun med på å løse nettopp dette. Som bakgrunn har hun en bachelor i markedsføring og merkevareledelse og har alltid hatt brennende interesse for bærekraft og helse.

anniken@healthyeats.no
Ofte stilte spørsmål