Ofte stilte spørsmål

Healthy Eats

Ofte stilte spørsmål

Hva er en FoodWall og hvordan fungerer den?

Healthy EATS Food Wall er en selvbetjent smart-vegg med 48 glassluker som hver inneholder en sunn og næringsrik bowl. Hver luke har innebygd kjøling, slik at maten holder seg fersk og god hele dagen.

Velg måltid -- Betal med kort - Grab'n Go!

Hvordan fungerer Trust Shop?

På håndtaket til hver Trust Shop finner man en QR-kode. Ved å skanne og skrive inn sitt nummer kommer man til en meny, hvor man deretter velger hva man vil ha før man betaler - og vipps - så åpner Trust Shop seg!

Kan jeg få Trust Shop til der jeg er, isåfall hvordan?

Hvis du ønsker Trust Shop på din arbeidsplass, eller har andre tips om steder Healthy EATS burde stå - ikke nøl med å gi oss en lyd, så ser vi hva vi kan få til. Du kan bestille her :-)

Hvor kommer råvarene fra?

Vi henter mange av våre råvarer lokalt, eksempelvis Hasle Gård og Vestfold Fugl! Alle våre råvarer kommer fra leverandører vi stoler på, og vi er alltid opptatt av den gode kvaliteten.

Er dere med på å bekjempe matsvinn?

Ja det er vi! Hver bowl er utformet slik at den skal gi akkurat nok næring til å mette en mage, for å henholdsvis unngå overflødig matrester. Vi prøver etter beste evne å produsere den mengden bowls vi estimerer til å bli solgt den dagen, slik at ingen mat går til spille.

Vi kaster aldri mat, og dersom det (uheldigvis) blir noen til overs, blir disse gitt til Strax-huset eller andre veldedige organisasjoner!

Hva serverer dere?

Du kan se vår meny her. Vi serverer alt i fra lunsjretter til middagsretter i vårt utvalg av bowls. Du kan spise alt i fra en av våre signatur retter med portobellosopp og søtpotet, til en asiatisk inspirert kylling bowl med nudler og Hoisin saus.

I våre Trust-shops selger vi i tillegg ulike mellommåltider som eksempelvis havregrøt og energibarer. Vi selger også, limonade, smoothie og vann med/uten kullsyre i våre Trust-shops!

Er det trygt for oss med allergener?

Alle allergener er listet i næringsinnholdene og er nøye gjennomgått for å sikre deg et sikkert og godt måltid. Næringsinnholdene finner du for hver bowl i menyen på nettsiden eller på undersiden av bowlen du kjøper.

Tilbyr Healthy EATS vegetar og/eller vegan bowls?

Flere av våre bowls er vegetar. I menyen vår i dag er “Naturli' Vegan BBQ Bowl" vegansk, mens “Veggie Signature Bowl" er vegetariansk! Se menyen for ytterligere informasjon om innhold.

Ofte stilte spørsmål

Hva er en Food Wall og hvordan fungerer den?

Healthy Eats Food Wall er en selvbetjent smart-vegg med 48 glassluker som inneholder sunne og næringsrike bowls. Hver luke har innebygd kjøling, slik at maten holder seg fersk og god hele dagen.

Velg måltid -- Betal med kort - Grab'n Go!

Hvordan fungerer Trust-Shop®?

På håndtaket til hver Trust-Shop® finner man en QR-kode. Ved å skanne og skrive inn sitt telefonnummer kommer man til en meny, hvor man deretter velger hva man vil ha før man betaler - og Vipps - så åpner Trust Shopen seg!

Kan jeg få Trust Shop til der jeg er, isåfall hvordan?

Ønsker du lunsj på jobben? Hvis du ønsker en Trust-Shop® med sunn lunsj- og overtidsmat på din arbeidsplass, eller har andre tips om steder Healthy Eats burde stå - ikke nøl med å gi oss en lyd, så ser vi hva vi kan få til. Du kan forespørre en bestilling av prøvesmaking til din bedrift her  :-)

Er dere med på å bekjempe matsvinn?

Ja det er vi! Hver bowl er utformet slik at den skal gi akkurat nok næring til å mette en mage, for å henholdsvis unngå overflødig matrester. Vi jobber etter beste evne for å produsere den mengden bowls vi estimerer til å bli solgt følgende dag, slik at ingen mat går til spille.

Dersom vi (uheldigvis) opplever overskuddmat, kan vi garantere at vi aldri kaster det. Blir det noe til overs, frakter vi varene til veldedige organisasjoner som Frelsesarmeen og Strax-huset! På denne måten kan andre få utbytte av maten som ikke blir kjøpt.

Hva serverer dere?

Vi serverer bowls som fungerer som både lunsj på jobb, middag eller overtidsmat. Du kan spise alt i fra en av våre signatur retter med portobellosopp og søtpotet, til en asiatisk inspirert kylling bowl med nudler og Hoisin saus.

I våre Trust-shops selger vi i tillegg ulike sunne snacks og mellommåltider som eksempelvis havregrøt og energibarer. Vi selger også, limonade, smoothie, iskaffe og lignende i våre Trust-Shop®.

Hvor kommer råvarene fra?

For å sikre bærekraftig drift ønsker vi å tilby produkter som inneholder kortreiste råvarer. Derfor henter vi mange av våre råvarer lokalt, eksempelvis fra Hasle Gård og Vestfold Fugl! Alle våre råvarer kommer fra leverandører vi stoler på, og vi er alltid opptatt av den gode kvaliteten.

Er det trygt for oss med allergener?

Alle allergener er listet i næringsinnholdene og er nøye gjennomgått for å sikre deg et sikkert og godt måltid. Næringsinnholdene finner du for hver bowl i menyen på nettsiden eller på undersiden av bowlen du kjøper.

Tilbyr Healthy Eats vegetar og/eller vegan bowls?

Flere av våre bowls er vegetar og veganske. Se menyen for ytterligere informasjon om innhold her.