Personvern

Denne personvernserklæringen gir en oversikt over hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger oppnådd av Healthy Eats AS og hvordan vi sikrer beskyttelsen av disse dataene.

Data som samles inn og hva det brukes til.

Følgende liste er hva Healthy Eats kan samle inn i form av personlig informasjon. I mange tilfeller samler vi inn mindre informasjon. All informasjon brukeren selv har lagt inn på vårt nettsted som fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post, tilknyttet selskap eller LinkedIn-profil. Vi kan også samle inn generell plassering og all informasjon gitt av Facebook Pixel, Google Analytics eller andre tjenesteleverandører i forbindelse med Healthy EATS nettside. Vi samler kun inn den informasjonen som er nødvendig for å kunne levere våre tjenester til deg. Dataene vi samler inn kan brukes til analyser, annonsering eller til å forbedre teknologien vår.

Cookie policy

Ved hjelp av informasjonskapsler, Google Analytics og Facebook Pixel samler vi inn statistikk om besøkende på nettstedet vårt.

Forsendelse av informasjon

I noen tilfeller kan vi videreformidle personopplysninger som vi samler inn om deg dersom det kreves av en rettsavgjørelse eller gjeldende lov. Healthy Eats kan dele data som er samlet inn med alle våre partnere. Dataene vi kan dele med partnerne våre inkluderer fullt navn, telefonnummer, tilknyttet selskap, e-postadresse, generell plassering eller LinkedIn-profil. Vi vil aldri dele informasjon samlet inn av Facebook pixel eller Google Analytics med tredjeparter.

Hvordan vi beskytter personopplysninger

Vi bruker sikkerhetsutstyr for å beskytte personopplysninger mot tukling, tap, ødeleggelse og for å forhindre at andre uautoriserte personer får tilgang til informasjon om deg. Det er ikke mulig å etablere 100 prosent sikkerhet i praksis, og vi kan derfor ikke garantere at opplysningene er fullstendig beskyttet mot ufarlige aktører. Derfor oppgir du personopplysninger på egen risiko.

Oppdatering, sletting eller retting av informasjon

Dersom du ønsker å få tilgang til, oppdatere, slette eller rette informasjonen vi har samlet om deg, kan du sende en forespørsel til oss på info@healthyeats.no. I henhold til personvernloven har du rett til å bli informert om hvilke personopplysninger vi har samlet inn om deg. Dersom det viser seg at denne informasjonen er feil eller villedende, har du rett til å be oss om å rette, blokkere eller slette denne informasjonen. I tillegg kan du når som helst ha innvendinger mot at opplysningene om deg behandles videre.

Oppbevaring av informasjon

Vi beholder dataene som samles inn fra nettstedet vårt på ubestemt tid eller til dataene ikke lenger er nødvendige. Du kan når som helst kontakte oss på info@healthyeats.no for å be om at dataene dine slettes. Dine data vil da bli slettet innen 30 dager.

Endringer

Vil det være nødvendig å kontinuerlig oppdatere denne personvernerklæringen. StartupLab forbeholder seg retten til å gjøre endringer og holde retningslinjene oppdatert. Ved vesentlige endringer vil vi varsle deg via denne nettsiden eller via e-post. Den gjeldende versjonen av denne policyen er tilgjengelig som en del av våre vilkår og betingelser og er tilgjengelig på healthyeats.no/personvern. Datoen nedenfor viser når vilkårene sist ble revidert.

Sist gjennomgått: 19. mars 2024