Kontakt oss!

Her kan du kontakte oss hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger.
Tusen takk for at du tar kontakt, vi vil kontakte deg fortløpende. Ønsker deg en nydelig dag videre!
Noe gikk galt, prøv igjen.
Healthy Eats

Bli kjent med våre ansatte

Vi ser for oss en hverdag hvor du kan spise både sunt, bærekraftig og godt selv om du er på farten.
Bedre for deg og bedre for planeten.
Vilde Regine
CEO & co-founder

Vilde Regine har satt Healthy EATS sin misjon til å gjøre sunn og bærekraftig mat tilgjengelig for alle. Hun er utdannet samfunnsøkonom, men hentet sin inspirasjonen til å starte Healthy EATS i alt i fra sin erfaring fra Silicon Valley, til sine reiser til over 100 forskjellige land.

vilderegine@healthyeats.no
Arve
CFO & co-founder

Arve startet Healthy EATS med et ønske om å gjøre det enklere for den norske befolkningen å spise sunt, selv når man er på farten. Arve har bakgrunn fra master i Finans ved Norges Handelshøyskole og har erfaring fra matverden fra Frankrike til Canada.

arve@healthyeats.no
Anniken
CMO/ Markedssjef

Anniken har selv sett et problem i den norske fast food bransjen - at det ikke finnes sunne alternativer. Nå er hun med på å løse nettopp dette. Som bakgrunn har hun en bachelor i markedsføring og merkevareledelse og har alltid hatt brennende interesse for bærekraft og helse.

anniken@healthyeats.no
Grace
City Manager, Stavanger

Grace har overordnet ansvar for å drifte Healthy EATS lokasjoner i Stavanger. Hun brenner for bærekraftig næringsutvikling og innovasjon. Dette mener hun er avgjørende for et bærekraftig levesett for enkeltpersoner, bedrifter og samfunnet. I bakhånd har hun en master i økonomi og administrasjon.

grace@healthyeats.no
Kaja
Sales Professional

Kaja interesserer seg spesielt for salg og fremmer viktigheten at kunden opplever en form for verdi når et kjøp skal gjennomføres. Det er nettopp derfor hun har trått inn som Sales Professional hos oss. Hun ønskerl å bidra med at arbeidsplasser skal nå sine mål, med en produktiv stab som yter og trives ved å ha god mat og drikke tilgjengelig i en Trust Shop på arbeidsplassen. På siden studerer Kaja markedsføring og salgsledelse.

kaja@healthyeats.no
Silje
City Manager, Oslo

Silje er opptatt av å jobbe med noe hun anser som meningsfylt og som kan tilføre samfunnet en verdi. Hun jobber med å vedlikeholde våre kunderelasjoner og vil være et ansikt utad på din arbeidsplass. På siden tar Silje en bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling.

silje@healthyeats.no